terug

Kees Streefkerk

Boekhouding en facilitaire zaken

Oneerbiedig noemen mijn collega’s mij duizendpoot. Dat doet het beest tekort. Feit is dat ik mij bij Tekstschrijvers met vele zaken bezighoud.

De basis van elk bedrijf is een betrouwbare administratie. Daaraan ontleent het bedrijf zijn gegevens en daarop wordt het beleid gebaseerd. Met mijn in het bedrijfsleven opgedane kennis adviseer ik de directie. Ook vinden leveranciers en collega’s het plezierig wanneer zij op tijd worden betaald. Daarvoor zorg ik met genoegen.

Samen met de directie verzorg ik het personeelsbeleid.

Om het alle tekstschrijvers mogelijk te maken hun teksten, groot of klein, te bewaren, met collega’s ter bespreking te delen of het resultaat daarvan aan onze klanten door te geven, schrijf ik mijn teksten in enen en nullen. Dat is soms veel werk, soms gaat dat vanzelf wanneer onze automatisering doet wat we ervan verwachten. Zorgen dat de gegevens van onze klanten veilig zijn, er nooit iets kwijtraakt en iedereen thuis en op het werk over soepel werkende automatisering beschikt.

Als iemand van ons op zoek is naar een paperclip dan zorg ik dat er niet wordt misgegrepen.

Met een team van kundige en enthousiaste collega’s leveren wij zo toonaangevende projecten af waar wij samen trots op zijn.

kees.streefkerk@tekstschrijvers.nl
088 007 22 00