Wij organiseren jouw content

We hebben veel ervaring met grote projecten. Voor de complete productie van magazines, jaarverslagen en websites bijvoorbeeld. Of voor het actualiseren van patiëntenfolders, productbeschrijvingen of standaardbrieven. Wij zijn dan verantwoordelijk voor de planning, voortgang en controle van het hele proces. Wij voeren de regie en rapporteren aan jou.

“We zijn erg tevreden over het verloop van het project. Complimenten voor de fijne samenwerking en communicatie. Ook vanuit de afdelingen hebben we positieve reacties ontvangen over het redactiewerk.”

Vaste contactpersoon

Als tekstbureau hechten we niet alleen veel waarde aan de kwaliteit van onze teksten, maar ook aan het ontzorgen van onze opdrachtgevers. Als opdrachtgever heb jij daarom één contactpersoon van begin tot eind. Jouw contactpersoon verdiept zich in de organisatie en de vraag, stuurt indien nodig andere schrijvers en partners aan en houdt jou op de hoogte van de vooruitgang. Verder heb je geen omkijken naar het proces.

 

Meer dan schrijven

Teksten staan bijna nooit op zichzelf. Veel van onze opdrachtgevers werken samen met interne en externe vormgevers, fotografen, ontwikkelaars en andere partners aan de totstandkoming van hun communicatiemiddelen. Het samenbrengen van al deze partijen brengt veel werk met zich mee. Wij kennen de praktijk en weten wat er komt kijken bij de ontwikkeling van websites, personeelsbladen, magazines, jaarverslagen en beleidsrapporten. Daarom kunnen we het proces ook heel goed begeleiden.

Onze diensten gaan dus verder dan schrijven. Wij verzorgen en coördineren onder andere:

  • de ontwikkeling van de bladformule voor jouw personeelsblad;
  • de ontwikkeling van jouw duurzaamheidsstrategie in lijn met GRI en de CSRD;
  • vormgeving;
  • fotografie;
  • drukwerk;
  • techniek, zoals de ontwikkeling van een website of jouw digitale rapportageplatform.

Wij werken met plezier samen met jouw bestaande partners. Ook brengen we je graag in contact met specialisten in ons netwerk.

 

Onze andere diensten:     schrijven  vertalen  adviseren