Wij schrijven jouw teksten

Beleidsrapporten, jaarverslagen, en websites: wij schrijven ze helder en treffend. Met evenveel plezier werken wij aan jouw kleinere opdrachten, zoals blogberichten, interviews en advertorials. Liggen er al teksten? Dan scherpen we die aan. Wil je alleen een controle op fouten? Ook dat kan. Daarnaast delen we graag onze kennis en ervaring. Als je wilt, geven we schrijftraining aan groepen collega’s of coachen we jouw interne schrijvers.

“Bedankt voor de teksten! Ze passen wat ons betreft veel beter bij wat we met het platform voor ogen hebben!”

Jij bepaalt

Schrijven is een vak. Met een goede tekst kun je informeren, verduidelijken, je punt maken, overtuigen, enthousiasmeren en mensen van hun stoel krijgen. Wij gaan graag met jou in gesprek om te snappen wat jij precies wilt. Wij vragen door. En dan gaan wij aan het werk met jouw teksten. Prettig leesbaar en doelgericht.

“Dank voor de geweldige verbetering die je hebt weten door te voeren. Ik heb nagenoeg alles geaccepteerd.” 

Nederlands en Engels

Ook voor Engelstalige teksten kun je bij ons terecht. Onze vaste en freelance tekstschrijvers gaan graag voor je aan de slag. Als meertalig bureau zijn we heel flexibel. Moet het interview in het Nederlands worden afgenomen, maar de tekst direct in het Engels geschreven? Geen probleem. Dat geldt ook voor bronteksten; lever gerust jouw Nederlandstalige documenten en input bij ons aan voor jouw Engelstalige project. Daar kunnen wij prima mee uit de voeten.

Dat maakt ons de ideale partner voor internationale bedrijven, zoals dochterondernemingen met een hoofdkantoor in de Verenigde Staten of het Verenigd Koninkrijk, en voor oer-Hollandse bedrijven die inmiddels ook vestigingen hebben in het buitenland. Als gevolg van globalisering kiezen steeds meer van onze opdrachtgevers voor ‘English first’. In de praktijk levert dat uitdagingen op; immers beheerst niet iedere collega de Engelse taal. Met tweetalige schrijvers in dienst, hebben wij voor iedere uitdaging een oplossing.

 

Onze andere diensten:
adviseren  organiseren vertalen