Boeken

Het schrijven van een boek is de ultieme ambitie van elke schrijver. Kun je nagaan hoe fijn wij het vinden om jou te helpen met jouw boek. En dat kan op allerlei manieren. Misschien heb je het boek al helemaal af en zoek je alleen nog eindredactie? Kom maar op. Wij zorgen voor een foutloze en lekker leesbare uitgave. Of misschien kunnen we je al eerder in het proces helpen? Bij het (her)schrijven of inkorten van bepaalde gedeeltes bijvoorbeeld? Ook dat kan. We springen bij waar jij dat nodig hebt.

Inhoud en toonzetting

Wij adviseren uiteraard graag over de toonzetting en de stijl van je boek. Als ervaren schrijvers kunnen wij je behoeden voor ouderwetse taal of omslachtige formuleringen. Maar even graag kijken we met jou mee naar de inhoud. Wat wil je precies zeggen? Voor wie is dit nu relevant? Hoe bouw je je verhaal op? Ook daar hebben we ervaring mee. Laten we eens praten!

“Rob Vullings heeft ons geholpen om de structuur van het boek helder te krijgen. Zonder hem was het niet gelukt om de focus duidelijk te houden op de hoofdboodschap en deze in eenvoudige taal te verwoorden.”

Onze andere producten:
artikelen  magazines  websites  jaarverslagen  beleidsrapporten