Diensten

Schrijven in Nederlands, Engels en Duits

Artikelen, beleidsrapporten, jaarverslagen, complete magazines, een heel intranet, websites of een interview, brochure, leaflet of flyer? Wij schrijven ze helder en pakkend. Liggen er al teksten? Dan scherpen we die aan. We redigeren, herschrijven en/of vertalen ze tot het product dat u wilt. Alleen een controle op fouten? Ook dat kan. We doen eindredactie en zetten alle puntjes op de i. In het Nederlands, Engels en Duits. En wilt u er zelf van leren? Dan delen we onze kennis, geven we schrijftraining aan een groep collega’s of coachen we uw interne schrijvers.

Cases

Esri artikelen

Esri Nederland: location intelligence

Magazine Rotterdampas

gemeente Rotterdam

Aon cybercampagne

Aon verzekeringen

Verhelderen en adviseren

Bij elke opdracht kijken wij zorgvuldig naar de informatie en de boodschap, naar de structuur en de tone of voice. We stellen kritische vragen en helpen u uw verhaal scherp te krijgen. Ook tijdens het werk blijven we gericht op een optimaal eindresultaat. We bewaken dat we de dingen goed doen én dat we de goede dingen doen. Vanuit de inhoud adviseren wij ook mee over vormgeving en het gebruik van beelden en infographics.

Cases

Jaarverslag Meerlanden

Meerlanden: samen sneller circulair

Bewonersmagazine Woonbron

Woonbron: voor passende huisvesting

Jaarverslag Notre Dame

Notre Dame: Eigenwijs leren

Organiseren en produceren

We hebben veel ervaring met contentmanagement in grote projecten. Voor nieuwe magazines, websites boeken en jaarverslagen en voor het actualiseren van websites. Maar ook voor patiëntenfolders, brochures, productbeschrijvingen en standaardbrieven. We voeren de regie over het project en bewaken voortgang, accordering en planning. Ook de technische productie van digitale en papieren uitgaves – inclusief vormgeving – kunnen wij verzorgen. Als opdrachtgever hebt u één contactpersoon en geen omkijken naar het proces.

Cases

KiesZon kennisbank

KiesZon: solar revolutie

De Pijp gastenboek

Bierhandel De Pijp

Nieuwe website Gelre ziekenhuizen

Gelre ziekenhuizen: Apeldoorn en Zutphen

Voor de wereld om ons heen

Naast onze projecten in opdracht ondersteunen wij elk jaar belangeloos een aantal maatschappelijke initiatieven. We werken zelf actief mee aan producties, geven presentaties en trainingen aan vrijwilligersorganisaties en we ondersteunen financieel enkele sport- en goededoelenorganisaties. Speerpunt op dit moment is onze betrokkenheid bij het project ‘Zlatan is gek’, een documentaire van een ervaringsdeskundige die taboes rondom bipolariteit wil doorbreken.

Projecten