Artikelen

Dagelijks schrijven wij artikelen, webpagina’s, brieven, blogs, white papers, persberichten en advertorials. Op basis van een briefing, documenten en/of een gesprek met een inhoudsdeskundige. Net wat voor jou het meest efficiënt werkt. We vinden het leuk om ons in korte tijd te verdiepen in elk nieuw onderwerp. Ook spoedvragen kunnen wij daarom goed aan. Daar zijn we een bureau voor. We zetten graag een stapje extra voor je.

“Dank voor dit mooie artikel. Ondanks de schat aan informatie is het toch goed leesbaar. De lengte is dus geen enkel probleem.”

 

Interviews

Wil jij een sfeerverhaal waarin de mens centraal staat? Dan is een gesprek op locatie de beste vorm. Wij maken de afspraak met jouw collega of relatie, stellen de juiste vragen, schrijven het artikel en stemmen de inhoud af met de geïnterviewde. Jij hebt daar geen omkijken naar. Of gaat het om een zakelijk artikel? Dan voldoet een telefonisch interview ook prima. Al ver voor corona namen wij wekelijks vele telefonische interviews af. Efficiënt en kostenbesparend. Wij regelen het voor je.

“Wij zijn enthousiast: een mooie mix van prettige leesbaarheid en goede inhoud. Wij kijken uit naar de andere interviews.”

Onze andere producten:
magazines  websites  jaarverslagen  beleidsrapporten  boeken