Wat

Tekstproductie: actie/redactie

Artikelen, beleidsrapporten, complete magazines, een heel intranet, websites of een brochure, leaflet of flyer; wij schrijven ze helder en trefzeker. Dat doen we als team. Collega’s kijken mee, doen eindredactie en springen bij als er meer schrijfcapaciteit gewenst is. Liggen er al teksten? Dan scherpen we die aan. We kijken met een kritisch oog naar de informatie en de boodschap, de structuur, de stijl en de tone of voice. En we zetten alle puntjes op de i. Zodat je tekst foutloos en prettig leesbaar is. Ga je liever zelf aan de slag? We geven ook trainingen en coachen jouw interne schrijvers.

Voorbeelden

Projectregie: alles in de greep

Als bureau met schrijvers in vaste dienst hebben we altijd capaciteit. Korte doorlooptijden en strakke deadlines houden ons scherp. We hebben ervaring met het aansturen van grote contentproducties, zoals het opzetten van een nieuwe website. Voor elke opdracht stellen we één projectcoördinator aan die als eerste aanspreekpunt van de opdrachtgever de afspraken maakt en de voortgang bewaakt. Planning en versiebeheer hebben wij goed in de greep. Als opdrachtgever heb jij geen omkijken naar het proces.

Voorbeelden

Communicatieadvies: brede blik

Wij werken voor een scala aan opdrachtgevers en kijken in vele keukens. De kennis en inzichten die we opdoen, combineren we met professioneel communicatieadvies. Daarbij kijken we verder dan de tekst zelf. We denken mee over de boodschap en we bewaken de consistentie in jouw verschillende uitingen. En vanuit de inhoud adviseren wij mee over vormgeving en het gebruik van beelden en infographics. Bijvoorbeeld bij het opzetten van een nieuw magazine of nieuwe website

Voorbeelden