Gedreven tekstprofessionals

De tekstschrijvers schrijven, verhelderen, redigeren, adviseren en organiseren. Dat doen we helder en trefzeker, voor opdrachtgevers in het hele land. Website, nieuwsbrief, brochure, jaarverslag of beleidsdocument? Wij hebben er ruime ervaring mee. Maar ook voor losse blogs, nieuwsberichten, testimonials, artikelen of verhalen kun je bij ons terecht. Krappe deadlines en omvangrijke projecten gaan we niet uit de weg.

Schakel ons in voor:
- Analyse en advies
- Uitvoering en coördinatie
- Training en coaching

Het liefst werken wij op basis van een duurzame relatie. En met respect voor alle betrokken mensen en de omgeving. Het is onze overtuiging dat die werkwijze voor iedereen stabiele resultaten oplevert. We zijn breed inzetbaar, maar extra thuis in onderstaande vier sectoren.

Logo transparant

Bedrijfsleven

We werken onder andere voor financiële instellingen, verzekeraars, ICT, techniek en food. Iets nieuws? Wij bijten ons er graag in vast.

 

Logo transparant

Overheid

Wij helpen gemeenten, provincies en ministeries met hun communicatie. Vaak gaat het om het eenvoudiger maken van al te ambtelijke taal. Regelmatig geven we daarbij ook schrijftraining.

 

Logo transparant

Onderwijs

Middelbare scholen, roc's, hbo's, universiteiten en ondersteunende organisaties; ze zitten allemaal in ons portfolio. We schrijven magazines, opleidingsplannen, websites, brochures en nog veel meer!

 

Logo transparant

Zorg

Medisch specialisten, huisartsen, verpleegkundigen en psychologen; regelmatig interviewen we ze. We schrijven voor ziekenhuizen, GGZ-instellingen, thuiszorgorganisaties en jeugdbescherming.

 

© Tekstschrijvers.nl - 2017