Opzetten nieuwe website

Opdrachtgever

HSE

Vraag

Nieuwe website

Doorlooptijd

Drie maanden

De opdrachtgever

HSE levert snel en hoogwaardig werk op het gebied van gebouwafwerking, onderdelen van constructies, montage van onderdelen aan gebouwen en timmerwerk. De organisatie werkt voor aannemers, woningcorporaties en andere zakelijke klanten.

De vraag

Maak een nieuwe website over ons bedrijf waarin duidelijker naar voren komt wat onze specialismen zijn en beschrijf daarbij ook concrete projecten, zodat concreet zichtbaar wordt welke grootschalige projecten wij aankunnen.

Onze aanpak

Als tekstschrijvers denken wij vanuit de inhoud. We zijn dus eerst aan tafel gaan zitten met de directie om door te spreken over hun kennis en ervaring, maar ook over hun ambitie, hun stijl van werken en hun eigenheid. Dat dna moet doorklinken in de hele website. Vervolgens hebben we een navigatiestructuur neergezet en zijn we vele op pad gegaan naar projecten om daar met eigen ogen het werk te zien en medewerkers en klanten te spreken. We namen een eigen fotograaf mee om ook in beeld de juiste toon te kunnen raken. Toen alle teksten klaar en goedgekeurd waren en de best treffende foto’s geselecteerd, stuurden wij onze vormgever aan voor de opmaak en productie van de website. Ook in die fase hielden we nauw contact met de opdrachtgever omdat die specifieke wensen en voorkeuren had wat betreft de uitstraling van de website.

Het resultaat

Alle betrokkenen zijn blij met het eindresultaat. De nieuwe website beschrijft helder en compact waar de organisatie voor staat en hoe praktisch gericht men werkt.