Hoe

Met zoveel verschillende opdrachten van zoveel verschillende opdrachtgevers werken wij altijd op maat. Ieder project is eigen. Voordat wij aan het werk gaan, komen we daarom graag eerst met jou doorpraten over wat je precies wilt en hoe en waarom. Het proces richten we in zoals jij het wilt hebben. Een paar aspecten van onze werkwijze zijn kenmerkend voor ons bureau. Die staan hieronder.

Voorbeelden

Team

Onze schrijvers in vaste dienst werken samen aan projecten, wisselen kennis uit en geven elkaar dagelijks feedback. Alle kennis en ervaring die wij opdoen, delen wij met elkaar. Bovendien stimuleren en controleren wij elkaar om continu de kwaliteit van ons werk te verbeteren. Daar zijn we een bureau voor. Door die collegiale intervisie kennen we elkaars projecten goed. Op elk moment kunnen we meer schrijvers inschakelen op een lopend project. Daardoor kunnen we grote projecten en ad hoc aanvragen goed aan.

Gestructureerd en flexibel

Voor de start van een project maken we heldere afspraken over het gewenste eindproduct, de werkwijze en de planning. En tijdens het werk rapporteren we geregeld over de voortgang en trekken we aan de bel als er iets niet goed gaat. Werkenderwijs kunnen er namelijk altijd onvoorziene vragen en discussiepunten opduiken. Op zo’n moment denken we mee over het bijstellen van de werkwijze of doelen. Schrijven is nooit een kwestie van blind uitvoeren van wat vooraf is afgesproken. Onze schrijvers signaleren eventuele dilemma’s en doen verbetervoorstellen.

Duurzame relaties

Het liefst werken wij op basis van een duurzame relatie. En met respect voor alle betrokken mensen en de omgeving. Dan realiseren we stabiele resultaten voor alle betrokkenen. Voor veel opdrachtgevers werken we al jarenlang. Daar zijn we trots op. Onze werkwijze is open; we laten altijd zien wat we doen en waarom. Want we willen de dingen graag goed doen, maar vooral ook de goede dingen doen.