Voor studenten

Voor grote webshops (zoals Bol.com, Casamundo en Cadeautjes) doen wij geregeld ‘bulkwerk’. Dat wil zeggen: het schrijven, herschrijven, controleren en/of invullen van grote hoeveelheden (product)teksten. Dat werk laten wij – onder leiding van een ervaren schrijver - uitvoeren door studenten. Je kunt je bij ons inschrijven om aan zulke projecten mee te doen.

Wie zoeken wij?
Je bent student en taalgevoelig. Maar in ieder geval ben je goed thuis in de digitale wereld, communicatief en leergierig. En vooral: je werkt heel zorgvuldig en betrouwbaar.

Hoe werkt het?
Als je ingeschreven bent, kun je opgeroepen worden om mee te werken aan zo’n project. Binnen de periode die jou past en voor het aantal uren per week dat jij beschikbaar bent. Wij werken per project. Het kan dus ook zijn dat er wekenlang helemaal geen werk is. Wanneer we een project starten, selecteren we uit de studenten die zich bij ons gemeld hebben zoveel mensen als we nodig hebben om dat werk binnen de gestelde weken af te krijgen. Het staat je altijd vrij om ‘nee’ te zeggen; een volgende keer kun je dan opnieuw gevraagd worden.

Voordat je aan het werk gaat, krijg je eerst een duidelijke instructie en soms zelfs een gratis training van ons. Bijvoorbeeld schrijven voor het web, zoekmachineoptimalisatie (SEO), of creatief schrijven. Al naar gelang de opdracht waar je voor ingeschakeld wordt. En tijdens het project krijg je wekelijks feedback van de projectleider waardoor je ook getraind wordt in beter schrijven.

Het grote voordeel is, dat jij thuis (of elders) kunt werken, op elk gewenst moment en zoveel uren per week als je zelf wilt. Dat kan dus ook per week verschillend zijn. Wij sturen jou werk met een instructie; jij levert per mail elke zondag datgene wat je die week gedaan hebt.

Vragen?
Mail naar Rob Vullings.

rob-vullings-kl

Meld je aan

© Tekstschrijvers.nl - 2017