Bulkwerk

Bulkwerk aan websites  contentmigratie, vullen van cms, SEO-velden schrijven, webteksten controleren en opschonen  laten wij uitvoeren door studenten die wij zelf opleiden en begeleiden. Dankzij deze werkwijze kunnen wij zeer concurrerende tarieven bieden. En door de supervisie van een ervaren projectleider/schrijver uit ons eigen bureau bewaken we kwaliteit en betrouwbaarheid. We hebben een pool van meer dan dertig studenten die direct inzetbaar zijn voor: 

  • contentmigratie
  • contentoptimalisatie
  • het controleren en opschonen van websites
  • het toevoegen van zoekwoorden en het invullen van metateksten
  • het aanpassen van afbeeldingen en het toevoegen van altteksten

Een praktische oplossing voor webshops...

Voor webshops is actuele en correcte content van levensbelang. Om concurrerend te zijn, moet vaak op korte termijn een grote hoeveelheid productbeschrijvingen geschreven (of herschreven) en geplaatst worden. Een professionele tekstschrijver kan al dat werk niet aan en is bovendien te duur. Wij nemen als tekstbureau de opdracht aan en zorgen voor planning, kwaliteitsbewaking en oplevering. Onze studenten voeren het werk uit. Op die manier werken wij geregeld voor bijvoorbeeld bol.com en CASAMUNDO. Maar ook voor eenmalige contentoperaties werkt dit concept praktisch en voordelig.

... en grote websites

Ook beheerders van grote websites ondersteunen wij met deze dienstverlening. Voorbeeldje: toen het UMC St Radboud de naam veranderde naar Radboudumc, hebben wij die wijziging gecontroleerd en doorgevoerd in meer dan duizend webpagina's op de site van Radboudumc. En voor diverse gemeenten screenden wij of hun website voldoet aan de laatste normen. 

© Tekstschrijvers.nl - 2017